Dianetics/Dianetika DIANETIKA SHKENCA MODERNE E SHENDETIT MENDOR NGA L. RON HUBBARD
   Visit the Dianetics Site in


Dianetika Shkenca Moderne E Shendetit Mendor Nga L. Ron Hubbard
Se të përdorim Dianetikën
US 1-800-722-1733
Budapest (1) 3420 324
Denmark (45) 33 73 66 66
Order
Where Can I Get Dianetics?

Visit the
DIANETICS®
Site Click here to visit the Dianetics Site

Dianetics/Dianetika


Dianetika nxjerr në pah burimin e vetëm të dhimbjes, mungesën e lumturisë dhe dyshimin tek vetja në jetën tuaj

- mendja reaktive.

Ajo tregon si ta largoni atë!


Libri më i shitur i New York Times dhe
në botë, që ka ndihmuar miliona njerëz
të jetojnë më mirë dhe të lumtur.

DIANETIKA

Mbi 18,000,000 kopje te shitura

A nuk ju duket sikur ekziston një armik i fshehur që punon kundër jush, s'ka rëndësi se sa shumë ju përpiqeni të mbijetoni? Ai ekziston vėrtet.

Quhet mendje reaktive. Ajo është burimi i të gjitha emocioneve të padëshirueshme, frikave, dyshimeve tek vetja dhe dhimbjeve psikosomatike tuajat. Dianetika është e vetmja mënyrë për të hedhur tej mendjen reaktive dhe për të çliruar aftësitë tuaja të vërteta.

Lexues nga të gjitha shtresat e jetës afirmojnë se Dianetika i ka ndihmuar ata të:
 • Arrijnë më tepër vetëbesim në jetë
 • Arrijnë synimet e tyre
 • Fitojnë vetërespekt
 • Ndjehen më mirë me veten
 • Bëhen të suksesshëm në çfarëdo gjë që ata zgjedhin.

  L. Ron Hubbard është një nga autorët më të njohur dhe më të lexuar të kohës. Vepra e tij është shitur në mbi 120,000,000 kopje në mbi 50 gjuhë në gjithë botën. Zbulimet e tij kanë ndihmuar miliona njerëz të arrijnë lumturinë dhe lirinë e vërtetë.

  Blejeni këtë libër, lexojeni atë, përdoreni atë.

  To Order Dianetics


  Write to us or call!
  North and South America
  info@bridgepub.com
  1-800-722-1733

  All other parts of the world
  books@newerapublications.com
  (45) 33 73 66 66

  | Home | Related Sites | The L. Ron Hubbard Bookstore | Additional Resources | Order Dianetics

  © 1999-2004 Church of Scientology International.
  All Rights Reserved.

  For Trademark Information